Duurzaam ondernemen kan op verschillende manieren. Met onze diensten slaat u een weg in naar een klimaatneutraal product, service, evenement of onderneming.

Klimaatneutraal ondernemen

Voor elke organisatie is de weg om te verduurzamen een andere; de ene organisatie heeft al verschillende stappen gezet, een andere staat nog aan het begin van de weg naar klimaatneutraliteit en duurzaam ondernemen. Onze route naar klimaatneutraliteit kent vier fasen:

Doel
Inzicht
Actie
Klimaatneutraal

Duurzaam advies

In elke fase kunt u kiezen uit een aantal diensten die op dat moment bij uw organisatie passen. Wij ondersteunen u graag bij het bepalen van de juiste weg voor uw organisatie door middel van het creëren van inzicht en dialoog op het gebied van klimaatneutraal ondernemen.

Advies op maat

Uiteraard zijn al onze diensten ook eenmalig of los af te nemen. Ook kunnen wij u maatwerk leveren door bijvoorbeeld  duurzaamheid consulting, duurzaam projectmanagement of sustainability consulting. Ook voor het organiseren van een evenement kunnen de verschillende fasen worden doorlopen. Lees hier meer over hoe de fasen van toepassing zijn op een evenement.

Confidental Infomation